Extra! Jeugdles 12 t/m 14 jaar op woensdag.

Geplaatst op maandag 03 juli 2017

Jeugdles 12 t/m 14 jaar
Woensdag van 17.30-18.30

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Sylina Loos, 25 jaar en heb een passie voor sport en het werken met jeugd.
Bij JT Fitness werk ik al een tijdje als groepslesinstructrice daarnaast heb ik een pedagogische achtergrond waardoor de combinatie werken met kinderen in een groepsles  me op het lijf staat geschreven.

Voor de lichamelijke ontwikkeling is het belangrijk dat jongeren geen zware krachttraining doen omdat kinderen op deze leeftijd nog niet volledig zijn uitgegroeid. Tijdens de jeugdles ligt de focus op coördinatie, balans en core-stability training. Dus algeheel het trainen van de motoriek.
Het sporten in groepsverband draagt ook bij  aan de assertiviteit, socialiteit en weerbaarheid van de jongeren. Ze motiveren elkaar en het is ook nog gezellig omdat plezier en afwisseling voorop staan. De lessen zullen in verschillende vormen worden aangeboden. Zowel binnen in de groepszaal  als buiten. Dit kan alleen, in tweetallen of in groepsverband met oefeningen op eigen lichaamsgewicht. Met mooi weer hebben we rondom de sportschool een mooie en groene omgeving om lekker buiten aan de slag te gaan.

Voor meer informatie neem contact met ons op of kom langs!

Terug naar overzicht

Extra! Jeugdles 12 t/m 14 jaar op woensdag.